Foto van een Eicher ES 400 Smalspoor. afgelopen nacht beregenen tegen de vorst.. Foto is geplaatst door marcel-pek op 13-04-2021 om 17:57:31, met 8 reacties.

Eicher Smalspoor

marcel-pek
Foto van een Eicher ES 400 Smalspoor. afgelopen nacht beregenen tegen de vorst.

Reacties

+1
akkermopet
Koud hè!! 🥶
Loeideutz
Geen schade? Of is het nog te vroeg om daar wat van te zeggen?
marcel-pek
@Loeideutz geen schade, aankomende nachten geven ze ook weer vorst op dus afwachten..
Fendt280S
Gaat het een beetje of is het drama qua vorst. Hier is ons fruit allemaal bevroren. De appels begonnen net te bloeien en afgelopen nacht weer min 4. Momenteel is het hier veel te koud en schraal, alleen maar heldere luchten.
marcel-pek
@Fendt280S hier valt het nog mee met de vorst. Aankomende nachten geven ze wel weer vorst op dus afwachten. de peren beregenen en bij de kersen vuurpotten aansteken.
a3vandiejen
Lange dagen, maar mooie foto.
+1
marcel-pek
@a3vandiejen haha dat zeg je goed. Half 3 vannacht begonnen. En nu aankomende nachten maar afwachten of dat je wel tot s'ochtends kan blijven leggen. 😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher Smalspoor ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!