Foto van een Massey Ferguson 6170. Begin maken op t bouwland. Wat een verschil met afgelopen paar jaar, toen stoof het erover..

Massey Ferguson 6170

Emmink
Foto van een Massey Ferguson 6170. Begin maken op t bouwland. Wat een verschil met afgelopen paar jaar, toen stoof het erover..

Reacties

+1
TeunFendt
Veel geregend afgelopen weekend?
Emmink
@TeunFendt die sneeuw/hagel buien van begin vorige week was zo uit mn hoofd een mm of 6. Zaterdagnacht+zondagochtend kwam er nog eens 10 bij. T is nogal vrij hoge grond dus is ook zo weer droog
TeunFendt
@Emmink Hebben hier van het weekend 6mm gehad. Hebben geen lage grond maar het waterschap stuwt al het water op zodat het veld niet goed kan ontwateren. Zal wel nog een weekje wachten zijn.
Emmink
@TeunFendt ik had in principe ook willen wachten tot vrijdag/zaterdag, dan was t iets droger en wil het wat beter denk ik. Maar ben 2e helft vd week niet veel bij huis, en van t weekend wil t warmer worden. Dan zou t volgende week maandag/dinsdag alleen maar langer worden..
TeunFendt
@Emmink Hier is wel alles dood gespoten dus groeien zal het niet meer doen. Maar dan kan.het wel mooi opdrogen voor het mest rijden.
Emmink
@TeunFendt doodspuiten doe ik sowieso niet. Waar behoorlijk gras stond ben ik 2x over geweest om t mooi kapot te krijgen. Dit was ongv 2a3 ha op 12,5 totaal dus valt mee. Volgende week denk ik vaste mest en drijfmest erop en die week daarop ploegen. Na de drijfmest maar zien hoe het erbij ligt🙈
TeunFendt
@Emmink Als het er na de drijfmest er niet zo mooi bij ligt even met de cultivator diagonaal erover. Doen het hier altijd zo.
Emmink
@TeunFendt is wel een optie voor een aantal plekken😉
+1
188438
Hoeveel poot heeft die cultovator
Emmink
@188438 2x 12 of 14 schijven volgens mij. Weet niet precies

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6170 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!