Foto van een Ford 5000Net aangekomen en de cabine erafgehaald , deze vond ik persoonlijk misplaatst hierop

Ford 5000

Ford , 5000
Foto van een Ford 5000
Net aangekomen en de cabine erafgehaald , deze vond ik persoonlijk misplaatst hierop

Reacties

+3
kramer
De sticker is ook misplaatst 😄
+2
Ford , 5000
@kramer aan de stikker word gewerkt 😁
Krispax
Heeft deze geen servo? Is dit de originele lak?trekker ziet er goed uit.
Ford , 5000
@Krispax het zou de eerste lak nog moeten zijn
Pauls
@Ford , 5000" Net aangekomen en de cabine erafgehaald , deze vond ik persoonlijk misplaatst hierop." Ik zou ze nog niet te ver weg leggen, keuring kan probleem geven ... maar klopt wel dat ie beter eruit ziet zonder
Ford , 5000
@Pauls hoe bedoel je keuring kan problemen geven ?
Pauls
@Ford , 5000 Ik veronderstel dat de trekker in belgië is ? (ik zag de belgische nrplaat) Als de trekker van na bepaald bouwjaar is, moet er een valbeugel of cabine opstaan. ik dacht ergens 1968 op gevangen te hebben maar weet het niet zeker. Je kan altijd proberen en hopen dat men er niet op let. Misschien zijn er hier nog andere leden die onlangs langs de keuring zijn geweest met ietwat oudere trekkers. edit : Ik heb in een eerdere topic nog van iemand gelezen dat het pas vanaf 83 ofzo een verplichting was, en dat zal voor deze dan geen probleem zijn.
+1
Ford , 5000
@Pauls oké , valbeugel met twee zwaailichten op staat niet mis vind ik persoonlijk 😁
Pauls
@Ford , 5000 Dat is natuurlijk beste, zeker als je de cabine niet wil. Ga je de frontlader behouden ? dan is de valbeugel een goede veilige oplossing.
Ford , 5000
@Pauls frontlader wil ik er ook nog van af
Krispax
@Pauls deze cabines zijn geen veiligheidscabines, dient alleen om droog en uit de wind te zitten.
+1
Pauls
@Krispax Ja vond ik eigenlijk ook al, zijn niet echt sterk gemaakt, moest je keertje omrollen, kan het zijn dat je geplet wordt tussen dak en trekker, sandwich model ..
+1
stijn-de-bock
@Pauls ik ben al met meerdere oudere trekkers naar de keuring geweest,zonder cabine of beugel,ook zonder zwaailicht, wordt bij ons niks over gezegd, wel al meer dan 1 keer afgekeurd voor scheurtjes in de banden.
Pauls
@stijn-de-bock Het is maar wie je treft op de keuring, is een beetje een pokerspel...
stijn-de-bock
@Pauls een beetje wel ja,

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 5000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!