Foto van een Massey Ferguson 4709 nu ook een open station trekker, deze komt tussen de boxen te rijden met de nog te leveren side shooter.

Massey Ferguson 4709

rommert14
Foto van een Massey Ferguson 4709 nu ook een open station trekker, deze komt tussen de boxen te rijden met de nog te leveren side shooter.

Reacties

TeunFendt
Side Shooter? Is dat een bak om de boxen in te strooien? Ik dacht hier ga je wel mee harken lekker in het zonnetje🤪
+1
rommert14
@TeunFendt een kar, 8 ton kan er in, nee deze is te licht om te harken denk ik, hij kan wel land rollen en weideslepen
de-wit
@rommert14 Voor harken heb je niet veel nodig hoor, als ergeen zware snee op staat
rommert14
@de-wit weet ik, maar wij hebben een 15 meter 4 elements en heuvels
de-wit
@rommert14 Dan wordt het spannend idd
TeunFendt
@rommert14 Dat is me een bakkie wel. Was meer als grap bedoeld 15m brede hark met 90pk ervoor is iets teveel van het goede
rommert14
@TeunFendt haha, deze heeft ook geen ls trouwens, we willen straks 100 ton zand per week gebruiken en het oude bakje voor de minishovel is na 2,5 jaar op, en 100 ton met een minishovel strooien is ook geen doen.
TeunFendt
@rommert14 Ja 4 vrachtwagens uitstrooien met een bakje aan de minishovel is denk ik ook wel een hele opgave. Kan je wel vooruit de stal in en achteruit eruit met die kar of moet je helemaal terug zetten?
rommert14
@TeunFendt nee alles achteruit erin dat is wel jammer, maar als het goed is kan er voor een hele boxrij in, dus hoeft het maar 2 keer
TeunFendt
@rommert14 Is het niet mogelijk om er achter nog een deur in te maken? Je ben tenslotte nu aan aan het bouwen!
rommert14
@TeunFendt in de nieuwe stal kan dit wel, maar in de andere stallen niet Want daar zitten de trekstations van de mestschuiven.
rickboer blija
Is dit die mf die bij broekens stond? Daar zat zn rare wrap op de motorkap
rommert14
@rickboer blija dat is er nu af
rickboer blija
@rommert14 leuke trekker voor de kleine klusjes, kan de fiat nu met pensioen
rommert14
@rickboer blija die is al 5 jaar met pensioen
+1
PieterA
Mooie trekker!
wart
Mooie aanwinst hoor! Fronthef ziet er wel wat kwetsbaar uit waar gaat die voor gebruikt worden, en twee dubbelwerkende ventielen voorop?
rommert14
@wart hoofdzakelijk voor boxen instrooien met zand, en misschien nog eens een schuifbord voorop, klopt is niet heel zwaar gebouwd maar voor zware werktuigen in de fronthef Hebben we 7624 wel. Misschien dat ik er nog wat licht landwerk mee ga doen nu de zandstrooier er nog niet is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 4709 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!