14 oktober 2017. Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 85 met Kuhn rotoreg.Als het half oktober is en de omstandigheden zijn mooi, dan proberen we de tulpen te planten. Hier is het moment vastgelegd dat we

Deutz-Fahr Agrotron 85

PieterA
14 oktober 2017. Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 85 met Kuhn rotoreg.

Als het half oktober is en de omstandigheden zijn mooi, dan proberen we de tulpen te planten. Hier is het moment vastgelegd dat we met de ploeg naar het land gaan.

Als je inzoomt zie je op de achtergrond de New-Holland T7.190 met Kverneland ploeg. We begonnen achter op de kavel met overdwars ploegen.

De Deutz-Fahr 120 rijdt met de Votex klepelmaaier. Er staat een bladrammenas groenbemester van ruim een meter hoog en wat belangrijker is: Met een flink ontwikkeld wortelstelsel.

De 85 van de fotomaker op de voorgrond rijdt straks op de koppen van het geploegde de ergste gaten een beetje dicht, zodat de plantcombinatie niet al te veel beweegt bij het inzetten en uithalen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 85 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!