De hoogkipper eindelijk weer eens achter uit de schuur gehaald. Dit is de eerste keer dat ie aan de 6420 zit.Het is een Hekamp liftbakje (of hoe je het ook noemt), m'n vader heeft 'm nieuw gekocht. Me

John Deere 6420

GerbertXL
De hoogkipper eindelijk weer eens achter uit de schuur gehaald. Dit is de eerste keer dat ie aan de 6420 zit.
Het is een Hekamp liftbakje (of hoe je het ook noemt), m'n vader heeft 'm nieuw gekocht. Met z'n 220 cm is ie breder dan de trekkers destijds en dat was ook de opzet, zo kon je er lekker mee schuiven en scheppen zonder dat de trekker in de weg zat. Sinds dat we de voorganger van deze trekker kochten, een JD 6400 met voorlader, werd ie praktisch niet meer gebruikt. Toen heb ik er voor de aardigheid euro haken aangelast om 'm als hoogkipbak te gebruiken. Hij werkt prima maar veel word ie niet gebruikt. Hoe dan ook is het ideaal als ik een keer een hoge kipper moet vullen, gaat ook nog aardig vlot met een inhoud van een kleine kuub.

Reacties

Relaxed kiepen met n hoogkiepbak altijd
Je komt nooit tegen de rand van de kieper aan oid
J asper
Net span zo
john deere 7810
Heb je al zoveel snippers 😛 dat je de walkingfloors moet laden?
GerbertXL
@john deere 7810 Ik heb nog wel een 200 kuub liggen dus het zou goed kunnen. Alleen een walking floor is meestal een starre drie asser en die kan hier de dam niet opkomen denk ik.
Ik verkoop nu best wel wat aan particulieren, loopt leuk door. Als dat rustig doorgaat het hele jaar kom ik er wel vanaf.
newholland6640
@GerbertXL hier komen anders ook wel redelijk wat met stuurassen kom
case 745 xl
Mooie complete trekker zo met fronthef en pto en voorlader
GerbertXL
@case 745 xl We zijn er wel wijs mee. Front pto gebruikt ik weleens voor mestmixen maar hef nooit. Beetje overbodige luxe maar aangezien we niet de jongste trekkers hebben is het wel fijn dat ze allemaal kunnen invallen voor elkaar.
casejxu
Quote Reactie van @GerbertXL:
invallen voor elkaar

Dan willen we wel de film van deze met de lelys👌💪💪
+1
GerbertXL
@casejxu Hij staat regelmatig voor een lely 😬
case 745 xl
@GerbertXL en ik de hele winter lopen zoeken om zo 1 hef met pto

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6420 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!