Foto van een Same Sametto V,zo die is ook weer lekker schoon🙂. Geplaatst door jan-kees same op 15-04-2021 om 20:09:19, met 11 reacties.

Same Sametto V

Foto van een Same Sametto V,zo die is ook weer lekker schoon🙂

Reacties

a3vandiejen
Goed bezig.
jan-kees same
@a3vandiejen ja toch ,voorkant is aardig klaar ,nu de achterkant .gelijk maar alle pakkingen vernieuwen ,dus ik ben er nog niet😅
a3vandiejen
@jan-kees same Wel wijs dat je het grondig doet, als het goed is doe je het maar één keer. Mooi.
wim-same
@jan-kees same Heb je de O-ringen van de hefas al vernieuwd ?
jan-kees same
@wim-same nee ,heb ze gisteren besteld ,zullen er wel zaterdag zijn ,weet jij dat wim ,die hydroliek aansluiting geeft alleen druk met de hef omhoog zeker ?
wim-same
@jan-kees same Ja, die kan je gebruiken als je de hef blokkeerd. of anders een ventiel er tussen bouwen, maar dan werkt het nog via de hef. Als je niet heft bij dit type hef, geeft de pomp ook geen olie.
jan-kees same
@wim-same ok ,zelfde als onze david brown dan ,hef omhoog en dan nog een stukje doordrukken dan bouw hij druk op..
wim-same
@jan-kees same Nee. dat niet. De druk is gelijk aan de hefdruk, dus als de hef onbelast is zal er op het ventiel ook weinig druk komen, en als de hef op de ingestelde hoogte is, zal de pomp ook stoppen met olie geven, Dus de hef blokkeren zodat hij niet omhoog kan, dan blijft hij druk opbouwen.
joop-same
@jan-kees same Ik had ze liggen maar dat moet je net weten.
wim-same
@jan-kees same Al waren deze hef bakken er wel met een extern ventiel die ook apart van de hef werkte. Ik heb zo'n hef op mijn Same Puledro DT, deze heeft ook al een kruipbak.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Sametto V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!