Foto van een Case 621 F (shovel) kippenmest laden. Foto is geplaatst door catfan55 op 17-04-2021 om 03:54:04, met 8 reacties.

Geen

catfan55
Foto van een Case 621 F (shovel) kippenmest laden

Reacties

mdoornekamp
Beste bak ervoor. Loopt het mooi?
+2
catfan55
@mdoornekamp de shovel doet het prima. Een XR model was mooier geweest voor het laden van de strooiers maar dit gaat op zich ook best
mdoornekamp
@catfan55 ok. Ja hoogte is altijd beetje probleem met shovels
catfan55
@mdoornekamp er valt goed meet te werken en we gaan ons er mee redden. het is een mooie machine en precies wat we zochten binnen het budget
+1
mdoornekamp
@catfan55
Quote:
mooie machine binnen het budget

Ik. Mooi om te horen. Mijn 721f bevalt ook goed. Kost wat minder en doet gewoon wat ie doen moet. Case heeft trouwens meer olie dan menig Volvo. Dus kuilverdelen gaat best met hydraulisch aangedreven verdeler. Je ziet de Case shovels ook steeds meer in het boeren loonwerk.
MulderDeutz1
@catfan55 hoogkiepbak geen optie?
+1
catfan55
@MulderDeutz1 nee, te zwaar en geen grapple, de grapple is net het belangrijkste

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Geen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!