Foto van een New Holland W 170 D aan het mestladen op het perceel bij onze gite waar ik eerder de Roc bandhark spotte. Mest rijden in Frankrijk; De stalmest welke op het perceel gaat worden aangewend

New Holland W 170

wotan2
Foto van een New Holland W 170 D aan het mestladen op het perceel bij onze gite waar ik eerder de Roc bandhark spotte. Mest rijden in Frankrijk; De stalmest welke op het perceel gaat worden aangewend word in de rustige tijd naar het perceel gebracht. Met 2 (Sodimac) strooiers en een loader word de mest opgeladen en over het perceel verspreid. Ik meende eerste zelf een meststrooier te kopen, maar na hun aan het werk te hebben gezien gaan we dat niet doen. De loader had net de tijd om een beetje te poetsen tussen het laden door, en stond nauwelijks stil; in no time was de hoop weg en verdeeld.

Reacties

wotan2
@SJB533 kun jij hem in de juiste map zetten/ nieuwe aanmaken
SJB533
@wotan2
Mapje is er niet inderdaad. Ben al bezig

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland W 170 en hebben de trefwoorden meststrooier en mest laden geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!