Foto van een Volvo BM 350134 jaar ervaring trekker + chauffeurMooi hobbydagje alles bij elkaar vandaag

Volvo BM 350

RVM
Foto van een Volvo BM 350

134 jaar ervaring trekker + chauffeur
Mooi hobbydagje alles bij elkaar vandaag

Reacties

+3
a3vandiejen
Mooie foto.
+2
draaipiet
Mooie volvo
+2
schluterman
Prachtige volvo
+2
radium45
Welk bouwjaar heeft deze Boxer?
+1
RVM
+3
radium45
@RVM Ik heb er ook 1 van 1964. Toen nieuw gekocht door mijn vader, in 66 een 2de nieuwe erbij en dat was definitief het einde van het Major tijdperk. Die gingen het toen rustig aan doen hier.
+2
RVM
@radium45 wij hebben deze in 1991 in deze gerestaureerde staat gekocht, loonwerker uit geboortedorp van m’n vader reed vroeger met dit spul. Zo is het Volvo verhaal bij ons begonnen. Ik vind dit de leukste trekker om te rijden omdat ze wendbaar, vlot en ook fel zijn. En je hebt overal bekijks door het mooie geluidje
+4
radium45
@RVM Inderdaad, dat geluid. Dat herken je meteen. Die trekkers kosten toen nieuw precies 2 x zoveel als een nieuwe Major werd hier altijd gezegd. En als je een 350 versnellingsbak gewend was, wilde je nooit meer met Major werken waar die lastig hoog-laag bak in zat.
+4
RVM
@radium45 als je ziet wat zo’n trekkertje kan trekken.... in 30 jaar heeft er bij ons echt van alles aan gehangen, 1 van de mooiste herinneringen is toch wel een keer groenbemester Rogge afmaaien voor bemesten met een 3 mtr weidebloter. Dikke snee erop, in de schemering, met een vlammetje op de pijp.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo BM 350 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!