Foto van een Valtra 8950, dagje drijmest inwerken. Vorig jaar kwam de nieuwe cultivator 1 dag te laat om te gebruiken op de graanstoppel. Na 8 maand eindelijk kunnen inzetten, bijzonder tevreden van h

Valtra 8950

Valtra man
Foto van een Valtra 8950, dagje drijmest inwerken. Vorig jaar kwam de nieuwe cultivator 1 dag te laat om te gebruiken op de graanstoppel. Na 8 maand eindelijk kunnen inzetten, bijzonder tevreden van het mooie vlakke resultaat!

Reacties

valtraaa
Één dagje telaat is mooi zuur. Had je niet een dagje later kunnen cultiveren?
+1
Valtra man
@valtraaa nah, het was al best laat voor groenbemester en regen op komst.. ik hoop maar dat ik met mn ploeg niet hetzelfde voor heb dit jaar 🙂
valmet6400power
Kijk! Kon de 8950 z’n vermogen een beetje kwijt?
Valtra man
@valmet6400power hangt wat af van de diepte, maar dit vraagt toch best wat vermogen.
Zo rond de 12cm diep gaat het fluitend, maar heb een keertje dieper gewerkt richting de 20 cm op geexperimenteerd. dan wordt het toch zaak wat hoger in toeren te rijden.
valmet6400power
@Valtra man
Vind het al heel wat, 20 centimeter diep over zo’n breedte! Wat wordt er hierna ingezaaid of geplant eigenlijk?
Valtra man
@valmet6400power experimenteel een paar gangen gedaan. Korrelmais en aardappelen
valmet6400power
@Valtra man
Kijk aan!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra 8950 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!