VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=pgwjI5nCHtcBouwland bemesten in Lunteren met een Fendt 933 Vario en een Schuitemaker Robusta van Van Geresteijn Loonbedrijf BV uit Kootwijkerbroek.

Fendt 933

VIDEO:

Bouwland bemesten in Lunteren met een Fendt 933 Vario en een Schuitemaker Robusta van Van Geresteijn Loonbedrijf BV uit Kootwijkerbroek.

Reacties

radium45
Ik kwam straks van Amsterdam terug naar de Achterhoek en was een stukje binnendoor gereden en dan valt het mij altijd op dat je in die regionen wel heel veel Fendt op het land bezig ziet. Heeft dat met geld te maken of doordat De Vor in Achterveld zit?
+1
GerbertXL
Ik denk dat er meer van v/d Heuvel komt dan de vor.
wart
@GerbertXL Dat was wel zo ja
worteljcb
Is idd wel beetje zo, die omstreken doe je niet echt mee als je geen fendt rijdt
radium45
@worteljcb Jij weet dit vast, Die grote loonwerker in Nijkerk met alles in dezelfde kleur, Heeft die een naamsverandering doorgevoerd?
worteljcb
@radium45 Wat Gerbert zegt, meer weet ik niet
wart
Mooi filmpje weer!
GerbertXL
@radium45 pleizier en timmer heeft twee divisies, pleizier en timmer en timmer gww. Dat is misschien de verwarring?
radium45
@GerbertXL Ah op die manier. Stond namelijk alleen Timmer op een reclamebord daar aan de weg.
+1
wart
@radium45 Pleizier en Timmer is agrarische gedeelte, Timmer GWW Grond/Straat werk. Maar beide is afhankelijk/samen werkend met elkaar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 933 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!