Bloembollenkweker Nieuw-Zeeland augustus 2020. Foto is geplaatst door wilbert966power op 20-04-2021 om 17:37:03, met 9 reacties.

Fendt 714

wilbert966power
Bloembollenkweker Nieuw-Zeeland augustus 2020

Reacties

deufi
Die heeft waarschijnlijk Nederlandse roots.
fendt818vario
Is dit van een leliekweker omgeving Ashburton?
larss
@fendt818vario ik gok van wel, lijkt wel bij stehouwer. maar dacht dat die case reed.
wilbert966power
@fendt818vario inderdaad een lelie kweker, zat in de omgeving van Gore/ Charlton merendeel werd gekweekt voor de Nederlandse telers zodat zei hun seizoen konden verlengen. De plantcombinatie op de andere foto was ongeveer 6 maanden per jaar in Nederland de overige 6 maanden in Nieuw-Zeeland
Ties6210
@wilbert966power is het dan zo voordelig om het materiaal elke keer op en neer te verschepen
fendt818vario
@wilbert966power Dat is de enigste kweker voor zover ik weet die de spullen elk jaar laat verschepen. Ik weet niet waarom ze dat doen. Ik heb 3 maanden gewerkt bij een andere bollenteler op het zuidereiland.
wilbert966power
@fendt818vario Dat klopt inderdaad, daar konden ze ook niet zeggen waarom dat werd gedaan. Het werd met name geregeld vanuit Nederland, al bleef de trekker waarschijnlijk afgelopen hele jaar daar. Waar heb je verder op het Zuider-Eiland gezeten? Ik zelf heb met name in de regio van Auckland een half jaar gewerkt, daarna zijn we nog 7 weken gaan rondreizen waarvan een week werken op het Zuider-Eiland.
fendt818vario
@wilbert966power ik heb in Edendale gezeten, in die regio worden tulpen geteeld. Het klimaat is daar te vergelijken met Nederland dus ideaal voor deze teelt.

tractorfan.nl/picture/1140121/…

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 714 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!