Foto van een Deutz-Fahr DX 6.30 afgelopen zaterdag mooi wat kopakkers en pleksgewijs wat stukken land losgetrokken zodat het wat uit kan drogen en straks beter te ploegen is, mocht de trekker weer een

Deutz-Fahr DX 6.30

Foto van een Deutz-Fahr DX 6.30 afgelopen zaterdag mooi wat kopakkers en pleksgewijs wat stukken land losgetrokken zodat het wat uit kan drogen en straks beter te ploegen is, mocht de trekker weer een keertje leuk aan trekken💪

Reacties

+1
MulderDeutz1
Ik deed eerst ook altijd pleksgewijs lostrekken, maar dan ging de ploegvoor op die plekken altijd kromtrekken. Hebben jullie daar geen last van?
+3
@MulderDeutz1 omdat zoveel mogelijk te voorkomen hebben we dwars op het perceel gereden, dan gaat de ploeg niet zo zoeken dan wanneer je in dezelfde richting ploegt als dat je woelt.
a3vandiejen
Dikke trekker is het zeker😃👍
+1
@a3vandiejen buffeltje😎
koenclaas
Dat was vast genieten!
+1
@koenclaas zeker weten😎

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 6.30 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!