De as 261 aan het landbouwkraantje , ideaal voor het uitgraven van de fundering van de nieuwe ponnystal 👌

Schlüter AS 240

De as 261 aan het landbouwkraantje , ideaal voor het uitgraven van de fundering van de nieuwe ponnystal 👌

Reacties

+2
Towaberg
Leuk, echt aan het werk 👍
+3
a3vandiejen
Mooie foto.
+2
draaipiet
Mooie foto, het lijkt wel een Argenterio kraan
+2
schluterman
Mooi bezig
+2
z6911
Mooie foto
+2
roscho
Prachtige foto. Heb je Anton al met z'n kontje van de grond gehad bij het optillen van een zware last recht achter de kraan?
@roscho nee nog niet , voor een klein tractortje is ie toch zwaar 😁 😉
roscho
@schluter jan van samang Mijn zwager had net zo'n kraan en daar stond een IH 533 voor te brommen. Die kwam regelmatig met zijn kontje los. Ik denk dat een 533 qua gewicht toch niet voor deze Schluter onderdoet.
@roscho volgens de schluterbijbel weegt mijn as 261 een 1600 kg
roscho
Quote Reactie van @schluter jan van samang:
as 261 een 1600 kg

Volgens tractordata.com weegt een 533 2239 kg. Meer dan die Schluter, maar hij kwam wel los met zijn kont. Zelfs wel meegemaakt dat ik hem nog verzwaarde met mijn lichaam van 100 kg omdat ik de combinatie steeds een meter vooruit moest rijden. En dan zit je raar, de trekker kantelt net zover als het kantelpunt in de vooras toelaat.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter AS 240 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!