Foto van een Zetor Forterra 11741, even de laatste hoekjes frezen nog.. Foto is geplaatst door ZetorTwente op 23-04-2021 om 15:36:13, met 5 reacties.

Zetor Forterra 11741

ZetorTwente
Foto van een Zetor Forterra 11741, even de laatste hoekjes frezen nog.

Reacties

TeunFendt
Trekker bevalt goed?
ZetorTwente
@TeunFendt ja, hij doet goed z'n best, wat een power. Je rijd ermee als een koning, rustig achter de lange neus, stuurknop in de hand. Opzich zelfde trekker dan de 9641, maar hij voelt heel anders rustiger, stabieler. De 9641 is wel soepeler ( heeft ook meer dan de dubbele uren) en is beetje wendbaarder. (en ik gok zuiniger)
TeunFendt
@ZetorTwente Hoeveel pk heeft deze? 6 cylinder? Die liggen meestal wel goed op de weg. Ga je er ook mee ploegen en dat soort werk of blijft de loonwerker dat doen?
+1
ZetorTwente
@TeunFendt Dit is een SLH (hurlimann) 6 cilinder, met 135pk. Zelf ploegen was inde toekomst nog wel de bedoeling.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor Forterra 11741 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!