De International 553, mesthoop aan het opduwen. Een beetje mest uitgereden, trekker in de kruip en er achteraan lopen met de schup. Luxe is anders, maar het was niet veel gelukkig. En de mestplaat sch

International 553

44 foto's van @de-wit

de-wit
De International 553, mesthoop aan het opduwen. Een beetje mest uitgereden, trekker in de kruip en er achteraan lopen met de schup. Luxe is anders, maar het was niet veel gelukkig. En de mestplaat schoonschuiven is geen straf zo.

Reacties

+2
a3vandiejen
Mooi zo.
+2
A.H.S.
Mooi met pet,hoort die type aanduiding zo hoog?
+2
de-wit
@A.H.S. Nee, die hoort in het midden op het zijschild. Mijn opa heeft begin jaren 90 het bedrijf gekocht waar deze trekker bij zat en toen was dit al zo. Het is wel jammer maar lig er niet wakker van. De merk sticker is ook aan vervanging toe, maar als ik zulke dingen ga aanpakken knap ik hem liever meteen helemaal op. Ooit als ik tijd heb (of maak).
+2
Henk 1120
@de-wit Ja, zo kan het ook natuurlijk. Met de "schup" er achter aanlopen 😄 Mooie trekker!👌🏼

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 553 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!