Foto van een International 946 - Ombouw naar 4wd. Foto is geplaatst door Inter633-SA op 26-04-2021 om 20:24:55, met 6 reacties.

International 946

Inter633-SA
Foto van een International 946 - Ombouw naar 4wd

Reacties

roscho
Gaat dat gemakkelijk? Is alles in de bak daarvoor al aanwezig en kun je de aandrijfpot er zo opdraaien?
Inter633-SA
@roscho Bij dit type zf wel ja, draait mee op de 5e versnelling
roscho
@Inter633-SA De spoorbreedte van de vooras lijkt me zo smal. Wordt hierdoor niet de stuuruitslag flink beperkt? De cardanas loopt naast de trekker, loopt het linkerwiel op een bult, dan zou die as gemakkelijk geraakt kunnen worden bij wat stuuruitslag.
Je hebt natuurlijk altijd nog de mogelijkheid om de wielen "binnenstebuiten" te monteren.
Inter633-SA
@roscho Lijkt ook beetje zo op de foto, ben al met de hartplaat aan het draaien geweest. Zoals het nu zit is de beste optie, anders steken ze buiten de achterwielen en achter wou ik eigenlijk ook niet breder op spoor gaan. Stuur uitslag is te doen, maar met een 46 met brede voorwielen heb je sowieso al 3 voetbalvelden nodig haha
roscho
Quote Reactie van @Inter633-SA:
steken ze buiten de achterwielen

Als je ermee wilt ploegen, mag de binnenkant van de voorwielen 3-4 cm breder staan dan de achterwielen. Dan zal de buitenkant ongeveer gelijk staan. Daarmee trek je bij het ploegen de achterbanden mooi tegen de scherpe kant van de vore aan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 946 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!