VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=IsZ-btEDuKoGras hakselen en balen persen tegelijk met een Claas Quadrant 5300 RC pers van SIL CV (Koeienvoeren.nl) die uitgerust is met een speciale trechter om

Geen

VIDEO:

Gras hakselen en balen persen tegelijk met een Claas Quadrant 5300 RC pers van SIL CV (Koeienvoeren.nl) die uitgerust is met een speciale trechter om naast de hakselaar te kunnen rijden. Via deze trechter komt het gras op een transportband die het gras naar de pick-up geleid. Naast de pers rijdt een Krone BiG X 530 van loonbedrijf Bijker uit Nijenveen. De balen werden geperst voor Te Winkel AGRO in Zeewolde die zelf het gras harkte met een Fendt 828 Vario en een Claas Liner 4000 grashark.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Geen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!