Vanuit de container op onze aanhanger gereden en met 2 heftrucks en een mobiele kraan veilig op z’n wielen laten zakken.

John Deere 6810

Vanuit de container op onze aanhanger gereden en met 2 heftrucks en een mobiele kraan veilig op z’n wielen laten zakken.

Reacties

+3
WaterDeutzer
Doe dat in vervolg nou gewoon ff met een Niconlift container sideloader!

(klik om te vergroten)

36ton tot 45Ft in 2 minuten op de grond
+2
JD 6430 The Best
@WaterDeutzer zon ding moet er ook maar net ergens beschikbaar zijn daar in de canadese prairy, zo zwaar is een 6810 ook weer niet. Heb zelf zon ding wel eens aan t werk gezien, wel indrukwekkend hoe zon ding een container eraf slingert
+1
dave 7810
@WaterDeutzer zo is de container in NL wel geladen maar een side loader is hier niet beschikbaar vandaar hadden we geen keus.
WaterDeutzer
@dave 7810 Moracal in Richmond Hill & Vancouver hebben er meerdere (nog-)niet van ons...🤔
+1
dave 7810
@WaterDeutzer ja dat wordt al veel te duur om alleen al naar Edmonton te komen helaas
+2
t6030power
Komt deze ook van jullie akkerbouw bedrijf in Nederland? En teelt je vader nog in Nederland of is ie ook jaarrond in Canada?
dave 7810
@t6030power ja klopt inderdaad
JohnDeere5085
Is linde ook actief aan andere kant van plas?
dave 7810
@JohnDeere5085 Ja zeker er zijn hier gewoon Linde dealers

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6810 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!