Foto van een Massey Ferguson 6465 Dyna-6 nieuwe voor bandjes. Foto is geplaatst door cb6520 op 28-04-2021 om 20:22:54, met 9 reacties.

Massey Ferguson 6465 Dyna-6

cb6520
Foto van een Massey Ferguson 6465 Dyna-6 nieuwe voor bandjes

Reacties

arjanvw
Kan die weer ff mee!
Johny power
Gaat dat goed een 6 cilinder met voorlader? kwa wendbaar enzo?
+1
nhrijder
@Johny power ik weet niet hoe krap een mf draait maar wij hebben een TM met supersteer en we hebben er ook wel eens 1 op leen gehad met gewone besturing maar dat was op onze boerderij niet handig ivm met draaien enzo als je maar genoeg ruimte hebt wil het wel lijkt me
Johny power
@nhrijder
Met een lange neus van een 6 cilinder zeker als je niet een hele grote boerderij hebt. Lijkt mij dat wel lastig soms . Maar het zal ook wel weer voordelen hebben.
+2
cb6520
@Johny power ik heb liever een 6 cilinder met voorlader omdat die voorladers ook hoger komen dat is mooier met voerladen.
Heb wel genoeg ruimte op het erf om te draaien
Johny power
@cb6520
Als je genoeg ruimte hebt is het wel mooi ja. Dat hoger komen is wel handig ja zeker met een hoge voerwagen. Mooi dat je dan goed de ruimte hebt. Rijdt het ook wat stabieler?
@Johny power een 6 cilinder is vaak ook meer trekker, onze voorlader op een 4 cilinder met dezelfde pk's zou nooit goed gaan denk ik. Ding pakt 3 ton en gaat 4 meter hoog.
+1
Johny power
@Deutz-Fahr-Rijder
Dat geloof ik ja maar dan heb je ook wel een zwaardere type voorlader dan op een 4 cilinder. Wij rijden thuis ook met voorlader op een 4 cilinder met volumebak maar dat kan die ook wel goed hebben. liefst wel een beetje gewicht achter.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6465 Dyna-6 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!