De ochtendstond heeft ne groene trekker die vaststeekt in de grond. Soms zit het mee soms, zit het tegen...

Deutz-Fahr Agrotron 6190 TTV

eicher4048driver
De ochtendstond heeft ne groene trekker die vaststeekt in de grond. Soms zit het mee soms, zit het tegen...

Reacties

BEboer
Ik denk dat je hier momenteel echt nergens kunt vastrijden 😅 Zit er geen tractie op de aalbak, op het zicht zou ik denken dat het een record is en die zijn vaak uitgerust met aandrijving.
+2
eicher4048driver
@BEboer Nee hier zijn ook de meeste percelen goed toegankelijk momenteel maar dit perceel is wel vrij nat. We noemen het perceel den duiker en die nam is niet misplaatst 😄 afgelopen jaar voor het eerst in lange tijd maïs op gezet wat goed bevallen door de droogte dat jaar maar in het najaar is het perceel gedorsen ipv gehakselt omdat het al te nat was.

Is inderdaad een Record tandemchassis met tractie. Bediening werkt nog dmv bowdenkabels maar op zo'n perceel blij dat je het hebt. Normaal zijn beide assen aangedreven maar voor slijtage te minimaliseren is de as ertussenuit. Had deze beter eerst terug gemonteerd, dan had het wel gelukt geweest zonder voorspannen.
De JD 6920S die kwam onderwerken had me er overigens zo terug uit. Ik blijf nooit niet doordoen tot ik met de buik erin steek. Als je de sporen niet weggewerkt krijgt van de eerste keer is jet plezier er ook af.
mike_v
Dan nodig ik je graag eens uit bij ons @BEboer. 😆
BEboer
@mike_v hier hebben we ook al wat regen gehad nu 😅 ik hoop gwn eens op 30uur goed weer dat ik eindelijk aan het gras kan beginnen 🙈
+1
mike_v
Wij hebben nog steeds enkele percelen die gewoon blank staan @BEboer. Maar dat heb je nu eenmaal met van dat "natuurgebied" 😅
+4
marceldeutz
De foto is nog steeds mooi ook al zit je vast.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 6190 TTV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!