Gisteren de eerste testrit gedaan da het monteren van de luchtrem installatie En de nieuwe voorbanden. Die zitten ook vol water, hij zit precies aan het asfalt geplakt nu. Van deinen is geen sprake me

John Deere 3650

Gavrie Willemsen
Gisteren de eerste testrit gedaan da het monteren van de luchtrem installatie En de nieuwe voorbanden. Die zitten ook vol water, hij zit precies aan het asfalt geplakt nu. Van deinen is geen sprake meer. Hij stuurt nu iets zwaarder. We gaan wel de wieluitslag beperken met een ring va 30 mm op de stuurcilinder langs beide kanten te monteren. Dat extreem scherp draaien is niet nodig bij ons en anders zijn we bang dat de wielen tegen het chassis gaan komen.

Reacties

+3
2850Johndeere6R
Die ziet er weer deftig uit zo🤩👌, die heeft maar mazzel met zo'n baas
+2
Towaberg
Staat heel stoer op de banden💪
eicher4048driver
Kan je bij deze de wieluitslag niet beperken d.m.v. een stelbout aan beide kanten? Mooi zo een extra trekker die je weer overal aan kan hangen, scheelt weer wat aan en afkoppelen.
JD3010
@eicher4048driver nee dat gaat niet. En op de stuurcilinder is ook beter.
Gavrie Willemsen
@eicher4048driver nee erg vreemd, daar is niks voor voorzien
+2
PieterA
@Gavrie Willemsen Dat vind ik niet zo heel vreemd. Het argument om deze trekker te kopen was de draaicirkel. En als je dan een trekker koopt speciaal omdat hij zo scherp kan sturen met zijn casterhoek van 13 graden, dan ga je dat toch niet begrenzen?
JD3010
@PieterA Bij mij zitten die ringen er omheen, anders lopen de banden klem onder de zijplaten. Ik heb hem niet op 2m spoor staan.
JD3010
@Gavrie Willemsen Dat is er wel, wat ik eerder zei. Ringen om de cilinder is veel beter voor de stuurinrichting. Waarschijnlijk zijn die ringen eraf gehaald.
PieterA
@JD3010 Waren die ringen standaard leverbaar of zelfs standaard er bij geleverd? Heb je een foto van zo'n ring? Ik ben wel benieuwd. Het lijkt mij inderdaad een betere oplossing dan die verstelbare draadeinden.
JD3010
@PieterA Die zaten er standaard aan, je kon ze omdraaien zodat je de op 2 manieren kon afstellen. Ik kan er wel foto's van maken, maar ik denk dat je ze ook op jdparts vinden kan.
+1
PieterA
@JD3010 een soort ring die je op de zuigerstang klem trekt met een bout?

(klik om te vergroten)

Nr 19?
+1
R Bouwmeesters
Mooie trekker, maar ik denk dat iets kleinere voorbanden toch mooier zouden lijken.
Ik las dat er achter ook nog andere banden komen, wat voor maat gaat dat worden?
mdoornekamp
@R Bouwmeesters dan moet je al naar 650/65r42. Dat is ook wel gek zat.
a3vandiejen
Moet prachtig geweest zijn om hier even mee te gaan rijden naar zo,n lange stilstand.
groteboer
Wij hebben er ook rvs-bussen op gezet, met kunststof binnenkussen om de zuigerstang van de stuurcilinder niet te beschadigen. Met 540x28 banden raak je het frame of de fronthef

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3650 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!