Foto van een Case IH Puma 220 met Gaspardo 12 rijer. Afgelopen week voor de regen de Mais erin gekregen op de zware grond. 2 nachten doorgereden, woensdagavond het laatste klaar en die nacht kwam er r

Case IH Puma 220

116 foto's van @DaanLek

DaanLek
Foto van een Case IH Puma 220 met Gaspardo 12 rijer. Afgelopen week voor de regen de Mais erin gekregen op de zware grond. 2 nachten doorgereden, woensdagavond het laatste klaar en die nacht kwam er regen. Mooi gelopen zo.

Reacties

+1
wart
Hele mooie foto!
Je hebt wel naar je zin daar, is toch heel ander gebied als waar je vandaan komt haha
+2
DaanLek
@wart Haha ja klopt Wart, maar bevalt inderdaad erg goed. Het bedrijf past goed bij mij, de lijnen zijn kort en er zitten, in tegenstelling tot andere grote bedrijven hier in de buurt, geen managers tussen die jou vertellen hoe je het beste je werk kunt doen. Je krijgt de vrijheid om het op jouw manier te doen en dat vind ik zelf erg prettig.
Het is natuurlijk wel jammer dat ze geen Fendt meer rijden haha.

Ook qua omgeving is het hier prachtig, mooie natuur en het is allemaal wat rustiger als in Nederland.
+1
wart
@DaanLek Kijk dat is ook wel een uitdaging dan het zelf in goede banen te leiden!
Je hebt niks te klagen voor rest aan materiaal lijkt me zo haha. Ook werken bij de koeien of genoeg machine werk? En ook een akkerbouw tak of is alles voor het veevoer?
Prachtig om te zien/lezen wat je daar doet
+1
DaanLek
@wart Ja dat is zeker een mooie uitdaging! En qua materiaal heb ik ook niks te klagen nee. Wordt hier genoeg geïnvesteerd om alles bij de tijd te houden!

Hier is het meeste voor de koeien. Suikerbieten en aardappelen verbouwt een collega bedrijf voor ons, wij krijgen wel weer de aardappelvezel terug. Afgelopen jaar hadden we 300ha graan en dat is allemaal gemalen tot veevoer. Dit jaar hebben we 3 keer zoveel graan dus ga ik er vanuit dat als de prijs goed is er wel wat verkocht gaat worden. Stro persen laten we doen en ook enkel wat we zelf nodig hebben de rest wordt over het land gehakseld. Gras en maïs is vanzelfsprekend ook allemaal voor de koeien.

Mijn dagen in de koeienstal zijn op een hand te tellen, eigenlijk alleen als er een hoop handjes nodig zijn. Er is genoeg machine werk en werkplaats klussen om mijn tijd mee te vullen.
+1
catfan55
Prachtige foto weer Daan!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Puma 220 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!