Foto van meerdere tractoren aan het aardappelpoten. Links een Valmet 455 met tweerijige snarenbed pootmachine voor de stammen waar maar 1 of 2 kisten van zijn. Rechts daarvan een Valtra N143 met 4 rij

Onbekend meerdere (diverse merken)

Pieter Buren
Foto van meerdere tractoren aan het aardappelpoten. Links een Valmet 455 met tweerijige snarenbed pootmachine voor de stammen waar maar 1 of 2 kisten van zijn. Rechts daarvan een Valtra N143 met 4 rijige bekerpootmachine voor de rest. Rechts daarvan een Valtra 6350 met hefmast en kistenkantelaar voor de aanvoer van aardappelen. Helemaal rechts een Valtra N104 met aanhangwagen en kisten. De foto is gemaakt vanuit een Case Puma 125 met een AVR hakenfrees die de grond klaarmaakt. Afgelopen zaterdag de laatste aardappelen gepoot.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend meerdere (diverse merken) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!