Massey Ferguson 6455 met zelfbouw triltand cultivator, zie hier ook een video (krijg 'm niet via video link bij de video's) https://www.youtube.com/watch?v=3I1fHmmeLfw. Veel kijkplezier.

Massey Ferguson 6455

Pauls
Massey Ferguson 6455 met zelfbouw triltand cultivator, zie hier ook een video (krijg 'm niet via video link bij de video's)
. Veel kijkplezier.

Reacties

Pauls
@a3vandiejen bedankt voor duimpje, heb jouw uitleg gelezen over video's posten , maar ik kom niet tot het goede resultaat, ik weet ook niet of jullie de video kunnen bekijken ...
a3vandiejen
@Pauls Graag gedaan, het filmpje kan ik gewoon kijken...is dus gelukt...👍👌
+1
Pauls
@a3vandiejen Ok bedankt, ik had het graag in de video groep gezet, maar na 5 pogingen het maar op deze manier geprobeerd. Ik ben er nog een paar aan't samenstellen, zullen dus op dezelfde manier komen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6455 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!