Massey Ferguson 175 aan't poseren na het harde werk : zie de nieuwere (oud filmpje verwijderd) versie https://youtu.be/gd87Ue5A0wc

Massey Ferguson 175

Pauls
Massey Ferguson 175 aan't poseren na het harde werk : zie de nieuwere (oud filmpje verwijderd) versie

Reacties

+1
a3vandiejen
Mooie 175.
+2
Pauls
@a3vandiejen Dank je, is bij mij op pensioen gekomen in 1992 (denk ik), draai er nu per jaar amper 50 uur mee, van armklepelmaaien tot cultiveren van de koppakkers na het ploegen.
a3vandiejen
@Pauls Al weer een mooi poosje, leuk.👌
+1
Pauls
@a3vandiejen Draaide tot 6 jaar terug wel wat meer uren per jaar, zo'n 150, maar is nog niet super veel.
+1
a3vandiejen
@Pauls Als je er ruimte voor hebt en plezier aan beleef't geeft het niets. Hij kost geen brood.
+1
Bauwz
Mooie klus voor de 175
+3
Pauls
@Bauwz Ja, heeft het er makkelijk mee, maar ook jullie zijn de kampioen in de MF100 serie, wat jullie nog allemaal op het bedrijf hebben mooi,mooi, mooi ...
+1
Hannesman
Mooie MF175 👍
Pauls
@Hannesman dank je
+2
Bauwz
Mooi zandje om te ploegen ook.
+1
Pauls
@Bauwz Is zeker niet de lichtste zandgrond, zit beetje leem in op sommige plaatsen, en dan merk je wel dat het iets moeilijker gaat. Voor 1 perceel (in de film waar de eg stuitert als ik sneller zou gaan, al paar keer getwijfeld om in't najaar te ploegen, maar dan wordt de bemesting in't voorjaar met de grote 3 asser wel heel moeilijk.
Chrisje
Prachtige trekkers die 100 serie. Dit moesten ze maar terug laten komen in de nieuwe modelen.
+1
Pauls
@Chrisje Je kan de 100 serie nog kopen als 300 serie (zijn toch maar zeer kleine verschillen). Ze worden nog steeds gemaakt (ik denk in turkije) bij mijn weten maar niet voor de europese markt. Voor een dikke 10k tot 20K heb je eentje, maar is simpele 8bak met de klassieke perkins motoren.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 175 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!