Foto van een Case IH CS 110. Nog geen dag spijt van de 4 wielige tank ondanks dat mijn 'vaste'  mechanisatie bedrijven ze niet wilden verkopen. Was vandaag ook weer een uitkomst op sommige percelen.

Case IH CS 110

169 foto's van @CaseCS130

Foto van een Case IH CS 110. Nog geen dag spijt van de 4 wielige tank ondanks dat mijn 'vaste' mechanisatie bedrijven ze niet wilden verkopen. Was vandaag ook weer een uitkomst op sommige percelen.

Reacties

+2
johndeere6230
Hoezo wilde ze ze niet verkopen dan? Vind het, voor de meeste grondsoorten, toch wel de mooiste tanken😅
+2
CaseCS130
@johndeere6230 Voor een 10 kuubs tank vonden ze het overdreven en was je beter af met 1050 banden.
NH-Ford
@CaseCS130 is dit 10 kuub, 4x 650 38's?... me droomuitvoering 😉
CaseCS130
@NH-Ford 10,7 op 650/75 38 idd. Deze trelleborgs vallen ook nog behoorlijk breed, raken elkaar in de midden bijna met pendelen.
NH-Ford
@CaseCS130 ja mooi, hebt ook al 75's, heeft het ook nog wat wang om uit te vlakken.
Wat voor grondsoort zit je?
CaseCS130
@NH-Ford aangemaakte veen polder. Sommige plekken zanderig en de rest veen. Variërend van vrij draagkrachtige tot hele zachte plekjes.
+1
NH-Ford
@CaseCS130 ah oké. Hier op een 1.50 tot een 2 mtr veen
+1
casejxu
Zoiets maar dan 7,5m3 ga ik maar maken denk ik😍
CaseCS130
@casejxu Krijg je spijt van, kan gerust iets groter!
casejxu
@CaseCS130 maar t komt op onze percelen wel mooi uit dan!
+1
CaseCS130
@casejxu qua draagkracht kan je wel iets groter. En je kan altijd nog met wat minder erin rijden. Vandaag op het natste perceel ook een paar keer wat minder er in gedaan.
casejxu
@CaseCS130 maar rolt dit zo gigantisch makkelijk dan?
+2
CaseCS130
@casejxu voordat het spoort moet er iig heel wat gebeuren. Als je wel spoort rolt het niet meer makkelijk, dan laat dit trekkertje het je direct weten.
casejxu
@CaseCS130 t is te overwegen idd. Well see. Zijn druk aan t sparen
CaseCS130
@casejxu paar radiaal banden op je huidige tank loopt ook al heel mooi als je niet perse een grotere tank hoeft. Heb je die bemester ook nog gekocht?
casejxu
@CaseCS130 klopt. Ook al wrl wat aan het informeren geweest. Nee. Communicatie fout van mij en pa en toen was der n andere koper. Baal der nog steeds van😤
+1
CaseCS130
@casejxu Ah, jammer. Kan gebeuren, bij ons gaat dat ook wel eens mis. Komt vast wel weer eens wat voorbij. Met bandjes net zo, nieuw is wel heel prijzig maar soms komt er een leuk gebruikt setje voorbij.
+2
casejxu
@CaseCS130 ja je moet t soms net treffen. Zit vaak op marktplaats maar met suks meestal net te laat... zie vaak wel wat moois maar meestal nog even aan de prijs wennen
wilbertkw
@CaseCS130 wij zitten op hele anders grond dan jullie, zand grond, en dat gaat eigenlijk altijd wel maar deze tank blijft wel bovenop staan en blijft rollen, dan zal eerder de trekker er doorzakken is mijn idee. Wij zitten "veel" op de weg en dan past het wielstel zich ook mooier aan de bolle wegen bij de 1050 sleten de banden voornamelijk aan de binnenkant doordat die het meeste op de weg liepen
CaseCS130
@wilbertkw Ja zo is het, bij jullie kan je dan ook gerust met 12 kuub rijden. Ik had gisteren dat de trekker iets afdruk achter liet op een heel nat stukje en je merkt dan ook wel gelijk dat het wat zwaarder gaat omdat we er weinig pk voor hebben. Dus ik dacht als dat maar goed gaat met de tank qua insporing. Maar je zag de trekkersporen meer dan die van de tank.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH CS 110 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!