Foto van de grote mannen van Titan (GoodYear). Waar ik toen werkte hadden we een set 800‘s en 900‘s gekregen om uit te proberen. De trekkers stonden allemaal op 8x 800’s van Firestone. Dit was d

Onbekend Onbekend

DaanLek
Foto van de grote mannen van Titan (GoodYear)
. Waar ik toen werkte hadden we een set 800‘s en 900‘s gekregen om uit te proberen. De trekkers stonden allemaal op 8x 800’s van Firestone.

Dit was de tijd dat GoodYear met de LSW band kwam en wou aantonen dat deze band net zo effectief was als een rups en dat er geen sprake was van de bekende powerhop. Deze mannen zijn van het ontwikkelingsteam en waren samen met de grote directeur bij ons om te kijken en te filmen.

Reacties

+1
arjanvw
Interessant!! Konden ze de belofte waar maken?
DaanLek
@arjanvw Het is vrij uitdagend terrein af en toe met natte plekken etc.. en met een totaal gewicht van rond de 120 ton als ik het me goed kon herinneren presteerde ze erg goed.

Trekker waar ik mee reed had 8x 900/50 R46 eronder liggen en in het land reed het super, maar op de weg was het een heel gestuiterd op die lage druk. Maar daarna zijn ze natuurlijk volop doorgegaan met de LSW band dus ik denk dat het wel geslaagd is!
arjanvw
@DaanLek dat zijn ook wel gigantische banden! Wel imposant te zien lijkt me!
caseboy
@DaanLek heb je een foto van die trekker op die banden?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!