Hij id nog niet precies klaar . , hij is nog niet afgemonteerd wielen zitten nog los .,  maar voorlopig moet het even zo .

Massey Ferguson 590

Hij id nog niet precies klaar . , hij is nog niet afgemonteerd wielen zitten nog los ., maar voorlopig moet het even zo .

Reacties

+2
1046
Gebeurd wel vaker dat de wielen los zitten

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+1
Pauls
@1046 Hoe krijg je dat voor elkaar ? metaal moeheid ? slechte as ?
+2
1046
@Pauls trekker staat altijd voor een bagger kipper , dus veel druk op de achteras. Bij voluit rijden deint ie nog al , zeker geladen.
Wat dit als gevolg heeft. Gelukkig gebeurde dit met tt op de baan en niet met een volle vracht op de weg
+1
Pauls
@1046 Ja eigenlijk gelukkig dat het niet op de weg gebeurt is. Had evengoed de dag nadien met de kieper kunnen gebeuren...
+1
1046
@Pauls precies. Leuk is et nie. Maar wel et gunstigste scenario
+1
Pauls
@David Bakker zo'n rode traptrekker heb ik ook gehad, enkel model 590 stond er toen niet op, er was toen nog geen sprake van 500 serie. Ben er doorgezakt rond mijn 10de verjaardag, dan maar de echte trekker beginnen rijden...
+1
David Bakker
@Pauls dit was een 2640 , maar ik heb al een 2000 serie dus dacht ik ik maak er een 590 van .
+1
kramer
Deze is weer goed gelukt, mooie uitbreiding van de verzameling.
+1
draaipiet
Wie het kleine niet eert is het grote niet weert

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 590 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!