H.j. Looman en Zn. (Velswijk) × op de foto met een Claas Jaguar 840 en een Case IH Puma 165 CVX met een Radium 250 silagewagen. Wat een verschil in capaciteit krijg je met deze wagens ten opzichte va

Claas Jaguar 840

radium45
H.j. Looman en Zn. (Velswijk) × op de foto met een Claas Jaguar 840 en een Case IH Puma 165 CVX met een Radium 250 silagewagen. Wat een verschil in capaciteit krijg je met deze wagens ten opzichte van de vorige wagens. De lossnelheid is gigantisch. Ik schat dat ze binnen 30 seconden leeg zijn. En dan ook nog met walsen. Zal het eens een keer opnemen.

Reacties

+8
jehan
Hier in de buurt was een wagen binnen 5 seconden bijna leeg ..werd een zijkieper
radium45
@jehan Af en toe zie je die haha.
hermanjohndeere
Meer capaciteit en meer rust in het hele rondje. Dat werkt zeker mooi.
+1
radium45
@hermanjohndeere En de man op de kuil krijgt zo meer tijd om zijn werk te doen. Er staat maar heel even wat in de weg voor hem.
hermanjohndeere
@radium45 dat ook. We het mooiste als je dan grote platen/silo’s hebt. Maar goed dat is met kleine wagentjes ook beter hahaha.
Rokus
Ideale karren jah wij verbaasde ons ook over hoe snel onze nieuwe leeg was jah, bij lange kuilen zetten we hem op lager aftakas toeren want anders moet je met serieuse gang over de kuil heen met lossen!
radium45
@Rokus dat klopt. Dan is 540 al snel genoeg
radium45
Woensdag deze hakselaar proberen met een Kemper Pick up. Mensen hier met ervaring met dit voorzetstuk?
joozt
@radium45 denk dat het je wel gaat bevallen! 😃
+1
radium45
@joozt Ja het ding deed het goed.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 840 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!