Fendt 716 met Krone Swadro 1400. Veel verschillende soorten gras gezien van de week.. Foto is geplaatst door timvanr op 16-05-2021 om 18:08:40, met 17 reacties.

Fendt 716

720 foto's van @timvanr

timvanr
Fendt 716 met Krone Swadro 1400. Veel verschillende soorten gras gezien van de week.

Reacties

wim-same
Maar één ding hadden ze gemeen. Alles was strontnat.
J asper
@wim-same Drenthe niet hoor.
Andre150
@wim-same hoe kom je daarbij
wim-same
@Andre150 Heeft het in het noorden dan zoveel minder geregend dan in het midden en zuiden. Er is hier geen vracht normaal de kuil in gegaan. Als het al niet regende, droogde het ook niet.
+1
J asper
@wim-same Hier super mooie dagen gehad gellukig, is wel 35 %
wim-same
@J asper 35 % is toch krap zat voor het mooi.
Andre150
@wim-same dat is het streven juist.
J asper
@wim-same Daar denkt iedereen anders over, maar hier willen we niet veel droger. Melkt mooier als spul van 45%
+1
Andre150
@wim-same vrijdag 50 ha ingekuild onder goede omstandigheden. Was geen zon maar die had donderdag al erg zijn best gedaan en dat zag je wel terug in het eindproduct. Alleen de draagkracht van de grond is nog wel een probleem. Geen volle wagens
CaseCS130
@wim-same woensdag tot en met vrijdag 0 drup regen gehad hier in het noorden. Woensdag en donderdag ook nog redelijk zonnig, vrijdag behoorlijk bewolkt.
wim-same
@CaseCS130 Bij ons in het midden iedere dag wel buien.
+1
CaseCS130
@wim-same ik hoorde het ja. Maar er zijn dus zeker wel droge kuilen gemaakt in Nederland. Achteraf misschien zelfs wel wat meer kunnen maaien maar ik vertrouwde het niet helemaal met al die buien bij jullie.
+1
J asper

(klik om te vergroten)

+1
CaseCS130
@J asper Ja mooi. Denk dat de grond bij jou ook wel wat eerder is als bij mij. Meeste zat de kleur en opbrengst ook nog niet op om te maaien, maar misschien is het straks wel weer te lang. We zullen zien.
timvanr
@wim-same valt mee hoor. Aantal plekken best mooi spul en nog aardig droog ook. Maar ook zat nat spul ja...
wim-same
@timvanr Hier worden op sommige plekken de zwarte sporen in het land gereden, en ook op de kuil.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 716 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!