Als je onderweg bent loont het om goed te blijven luisteren ; Compact 950 TVL met 6 cyl MWM . . .. Foto is geplaatst door Adrianus op 16-05-2021 om 20:54:52, met 7 reacties.

Schlüter Compact 950 TV

Adrianus
Als je onderweg bent loont het om goed te blijven luisteren ; Compact 950 TVL met 6 cyl MWM . . .

Reacties

+1
Schluterfan
Compact 950v6 met MAN 6cilinder. Bekende trekker voor mij 😄, ik heb bij de eigenaar 2jaar terug een frontlader gekocht. Pracht exemplaar dit, toen een goeie 4000u op de klok en mooie originele staat. De velgen hebben eens een nieuwe laklaag gehad. De voorlader was toen ik er kwam ook nog niet lang opgebouwd.

Deze liep niet zo ver van de Tsjechische grens.
Adrianus
@Schluterfan Thurmansbang 😉, nu 4705 H. . . .
+1
Schluterfan
@Adrianus

Ja idd Thurmansberg! Ze hebben ook nog een S350, maar die is nu in de restauratie. Er lopen nog Schlüters in de buurt daar. Zou iemand in de buurt zijn die er een stuk of 10 heeft.
roscho
Da's een hele mooie. Wat zit daar trouwens een plat dak op.
+1
schluterman
@roscho mini cab origineel van schlüter
+1
Schluterfan
@roscho

Was begin de jaren 80 optie, vanaf 83 standaard.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Compact 950 TV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!