Foto van een Same Saturno 80 aangezien het weer nt mee wil voor de grasbouw passen we een beetje beter op de andere teelten. Met de schop wat water aflaten van de maispercelen en nu de voederbieten sp

Same Saturno 80

BEboer
Foto van een Same Saturno 80 aangezien het weer nt mee wil voor de grasbouw passen we een beetje beter op de andere teelten. Met de schop wat water aflaten van de maispercelen en nu de voederbieten spuiten tussen de buien. Staan nagenoeg 100% op 👍 maar was nog best nat om te spuiten.

Reacties

TeunFendt
De droogte nu ook in België voorbij?
BEboer
@TeunFendt hier op het bedrijf plaatselijk wel 75mm van dinsdag tot nu 2km verder de helft. Maar we klagen nt liever dit als vorig jaar. Ik denk als we de eerste snede over dit en 10d oogsten dat we almeer gras gaan hebben als vorig jaar op een volledig jaar
TeunFendt
@BEboer Sow dat zijn nog eens milimeters! Hier denk vanaf donderdag tot en met nu 20mm. Woensdag de eerste snede gemaaid, gelukkig maar want nu werdt het in de nieuwe gras percelen anders echt te nat.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Saturno 80 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!