Foto van een New Holland T 7.270, weer een vrachtje aan het lossen, afgelopen week een hoop (zwaar) gras gezien.

New Holland T 7.270

johndeere6230
Foto van een New Holland T 7.270, weer een vrachtje aan het lossen, afgelopen week een hoop (zwaar) gras gezien.

Reacties

JD 6110
Hier ook ja... zaterdag avond het zin er goed af. En nog zo'n zware vracht en nog 1.... en maar pramen en proppen op dat kleine kuil plaatje.. en dan weer een bui regen. 😭😅
JD 6110
Klein kuilplaatje is btw niet aan de orde. 😂 dik voor elkaar
johndeere6230
@JD 6110

Jaa kost meer energie dan wanneer je mooi gras aan het inkuilen bent, op alle vlakken, voor de machines, maar ook voor jezelf😅 alles laait zwaar, is allemaal veel en nat.
+1
T60401
@johndeere6230 Zo zonde dit. Snap niet dat het belang van goede erfverharding niet gezien word. Eerst door de blup en dan de kuil op. kruiwagens met drek worden zo de kuil in gesleept. Zowel door de karren als de shovel. Op de nieuwe platen kun je zien wat er achterblijft als je een keer door de blup rijdt.
johndeere6230
@T60401

Wordt zeker wel gezien, moet alleen alles tegelijk is ook niet mogelijk. Is daarbij ook niet normaal dat het zo nat is, maar snap je punt.
+1
B - W
Zo te zien wel een kwaliteits machinistje op die Volvo
+1
johndeere6230
@B - W

Dat absoluut, ik doe het hem niet na, laat mij maar mooi met de wagen rijden.
Boer heeft alleen in het begin bij de kont wat gras in handen gehad, verder niks geen handwerk eraan gehad. 👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7.270 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!