Hier en daar is het eerste gras er af. Daarmee is dus ook de 2e ronde Sleepslangen begonnen. Daarbij kunnen we nu gebruik maken van de nieuwe Tjalma front haspel/tank. Deze en de trekker die begin dit

Fendt 724

Siete
Hier en daar is het eerste gras er af. Daarmee is dus ook de 2e ronde Sleepslangen begonnen. Daarbij kunnen we nu gebruik maken van de nieuwe Tjalma front haspel/tank. Deze en de trekker die begin dit jaar gekomen is vormen een mooie setje zo op luchtdrukwissel met de Tjalma bemester.

Reacties

Johny power
Mooie combie, Ik vroeg me af is die fendt 724 soms niet te licht voor zijn vermogen? Wel knap dat ze zoveel vermogen in zo'n relatief kleine trekker kunnen stoppen.
+1
Siete
@Johny power
Hangt er vanaf wat je er mee wilt gaan doen. Voor sommige werkzaamheden denk ik wel ja. Aan andere kant kun je een trekker altijd zwaarder maken. Lichter zal lastiger worden 😉
CaseCS130
De oude Vredo is ook pas weg gegaan, die heeft nog wel een tijdje te koop gestaan.
Siete
@CaseCS130
Wat ik begreep is dat hij, na dat hij hier vertrokken is, al meerdere keren van eigenaar veranderd is? Kort geleden dus idd ook weer.
CaseCS130
@Siete Oh dat zou kunnen hoor. Zo vaak kom ik er niet meer. Ik zag hem laatst op fb voorbijkomen.
+1
Siete
@CaseCS130
Maakt ook niet uit 😊 Ik ken die machine verder ook niet hoor. Maar toevallig hadden we het er laatst over toen we de fronttank opgehaald hebben.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 724 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!