Hier en daar is het eerste gras er af. Daarmee is dus ook de 2e ronde Sleepslangen begonnen. Daarbij kunnen we nu gebruik maken van de nieuwe Tjalma front haspel/tank. Deze en de trekker die begin dit

Fendt 724

Siete
Hier en daar is het eerste gras er af. Daarmee is dus ook de 2e ronde Sleepslangen begonnen. Daarbij kunnen we nu gebruik maken van de nieuwe Tjalma front haspel/tank. Deze en de trekker die begin dit jaar gekomen is vormen een mooie setje zo op luchtdrukwissel met de Tjalma bemester.

Reacties

JD 6430 The Best
Zie je nog wat vanuit de trekker met zon grote haspel ervoor?
Siete
@JD 6430 The Best
Ik hoef er niet mee te werken 🤣🤣
Nee zonder gekheid, tuurlijk ontneemt zo'n ding een deel van je zicht. Maar het viel ons niet tegen. Hadden nog erger verwacht ook vanwege dit soort foto's.
wart
Prachtig setje!
+2
Siete
@wart
Mee eens. Vooral die banden icm luchtdrukwissel is een uitkomst. Daar sta je echt van te kijken dat verschil in luchtdruk.
wart
@Siete Dit is met 1,5 m3 fronttank denk ik? Dat scheelt enorm kwa zicht met de 2 m3 versie. Hebben hier ook verbouwd tot kleinere diameter.
Hoe bevalt die type zwenkarm?
+1
Siete
@wart
Nee volgens mij 2m3 als ik het goed heb.
Bevalt prima. Kunnen m nu ook hydraulisch vast zetten. Dan ben je ook van dat gedoe met die kettingen af.
Alleen met achteruit steken is het opletten begreep ik. Dan wil de buis wel knikken.
Ben zelf alleen met de slangen haspels op pad hoor. Werk dus zelf niet met de bemester.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 724 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!