We zijn los hier !. Foto is geplaatst door John k op 21-05-2021 om 19:30:17, met 9 reacties.

Kuhn Merge Maxx 900

John k
We zijn los hier !

Reacties

+1
John k
Gisteravond

(klik om te vergroten)

dutchpower
Word er veel gras bij jullie geteeld? Zag tijdens m'n stage in Alberta dat er veel graan als gps word gehakseld omdat gras er slecht wou groeien door de strenge winters.
+3
John k
@dutchpower dit is een hooi veldje. De rest bij ons is een mix van 85% luzerne en 15% gras. , er zijn trouwens wel een aantal boeren in de buurt die 100% gras groeien.
Gras groeit hier juist slechter vanwege de extreme warme zomers.....
johnderfavo2.0
@John k hier in central Alberta zijn er ook wel redelijk veel die fescue grass verbouwen, als je op tijd maakt zit er veel eiwit in en een goede NDF. Bevalt hun eigenlijk nog beter dan alfalfa
Arie_MF
Met een swather gemaaid?
John k
@Arie_MF nee, we hebben hier 2 setjes Kuhn triple mowers
Arie_MF
@John k daar kan een swather niet tegen op lijkt me?
John k
@Arie_MF een swather is niet meer van deze tijd, zeker niet in gras/luzerne maar out-west hebben ze ze wel nodig voor barley en de soorten gewassen die ze daar verbouwen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kuhn Merge Maxx 900 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!