Deze foto kreeg ik aan van mede TF’er Jan Van Samang. Waar hiervoor meer dan dank.  Zal van een 20 tal jaren geleden geweest zijn. Ondertussen moet ik wel toegeven dat er heel wat zichtbare “werku

Schlüter Super 1500TVL

Gavrie Willemsen
Deze foto kreeg ik aan van mede TF’er Jan Van Samang. Waar hiervoor meer dan dank. Zal van een 20 tal jaren geleden geweest zijn. Ondertussen moet ik wel toegeven dat er heel wat zichtbare “werkuren” zijn bijgekomen…

Reacties

+2
new holland koen
Zulk soort banden krijgt hij bij jou ook weer qua maat?
En de extra stukken spatbord naar beneden komen ook weer terug?
+1
Gavrie Willemsen
@new holland koen achteraan wel, vooraan komen banden die iets breder zullen zijn met een kleinere velg
+5
a3vandiejen
Heel mooi zo, voorspatborden staan hem ook goed.
+4
schluterman
Hier is hij ook mooi
+5
R Bouwmeesters
Mooi voorbeeld voor de juiste banden inderdaad👍.
+1
BEboer
Hoeveel uur heeft deze al gedraaid @Gavrie Willemsen ?
+16
valmet6400power
Goh Gavrie, ik vind het geweldig dat je een Schlüter hebt aangeschaft omdat het wel aangeeft hoeveel plezier jij haalt uit het werken met “oude” trekkers en dat met ons deelt!
+8
schluterman
@valmet6400power dat is toch gewoon prachtig inderdaad
+3
Sojaboontje
+5
draaipiet
Prachtige trekker, de dubbele koplampen naast de neus maken hem ook wel uniek (en mooi)

Zonder het voorste spatborddeel op de achterspatborden vind ik net iets mooier (maar wat heb je er mee te maken wat ik vind, het is maar een mening).

👍👌💪
+2
wim-same
@draaipiet Dat is wel typisch Duits Piet. Mooi is vaak anders dan praktische.
+1
draaipiet
Quote Reactie van @wim-same:
Mooi is vaak anders dan praktische.

Mooi omschreven en 100% waar 🤣🤣
+4
a3vandiejen
Wel twee verschillende kenteken platen.
+4
wim-same
@a3vandiejen Goed opgemerkt. Maar volgens mij werkt het kenteken register in België anders dan in Nederland. In Nederland heb je een kenteken op je voertuig, In België en Duitsland volgens mij op je eigen naam.
+2
a3vandiejen
@wim-same O dat wist ik niet , vandaar dat het me opviel.
+4
wim-same
@a3vandiejen Van Duitsland weet ik het zeker, van België weet ik ook niet precies hoe het zit hoor. Vandaag is er nog een Belg geweest, en die zag de veiligheids beugel met palen. Hij vertelde toen dat in België op de keuring ook gekeken word of de beugel bij de trekker hoort.
+2
draaipiet
@wim-same Kenteken België en Duitsland is volgens mij inderdaad op naam, maar in Duitsland veranderd hij volgens mij ook als je verhuisd uit je regio (het heet anders maar ik kan er even niet opkomen). In Duitsland kun je aan de letters zien waar je vandaan komt, dus dat kan je niet meenemen na een verhuizing
+3
wim-same
@draaipiet Klopt Piet, In Duitsland is een kenteken ook op Adres. Als je gaat verhuizen krijg je een ander kenteken, Ten minste als je naar een andere stad gaat.
+2
draaipiet
@draaipiet Het kenteken in Duitsland staat ingeschreven op Landkreis of Kreis.
Tegenwoordig kan je het kenteken wel meenemen na verhuizing heb ik begrepen
+2
Gavrie Willemsen
@a3vandiejen als je wilt kan je je eigen kenteken heel je leven meenemen op andre voertuigen behalve als je van iets privé naar zakelijk gaat of andersom
+3
a3vandiejen
@Gavrie Willemsen Dank voor de uitleg Gavrie, wist niet dat het zo werkte in ons buurland.
+2
Towaberg
@a3vandiejen die persoonlijke plaat kost wel 1000€ als ik het goed heb!! A3 kan je niet kopen als kentekenplaat combinatie want die behoort toe aan de koninklijke familie!!!!!
+2
a3vandiejen
@Towaberg Hahaha, kijk aan..blauw bloed. Koninklijke hoogheid op een Same..
+2
Towaberg
@a3vandiejen eren wie eren toekomt🤣🤣🤣
+3
wim-same
@Towaberg Dat heb je dan weer in België, daar kan je een persoonlijke kenteken plaat laten maken. Maar in Nederland kan dat niet, behalve voor de Koning AA kenteken.
+3
Towaberg
Dat neusstukje heeft dan toch wel lang dienst gedaan !
+3
Hey dat is een bekende foto 😜 hier zat er de originele uitlaat op , de foto is trouwens van 1999 😉 toen was die nog van R Agri in corswarem ( de eerste Belgische eigenaar , hij had hem vanuit Duitsland toen gekocht

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 1500TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!