New Holland Boomer met APS zaaibak op ortolan egMeer fotos op:. Foto is geplaatst door johnnyboy op 24-05-2021 om 14:56:57, met 11 reacties.

New Holland Boomer

johnnyboy
New Holland Boomer met APS zaaibak op ortolan eg

Meer fotos op:

Reacties

Mini-Loonbedrijf
Waarom nu met APS zaaibak? Je hebt hier toch zelf ook ortolan zaaimachine voor.
johnnyboy
@Mini-Loonbedrijf Hoe bevalt je nieuwe doorzaaier ??
+1
johnnyboy
@Mini-Loonbedrijf De APV is er gekomen om bloem mengsels te zaaien. De zaaikit kan geen fijn en grof zaad verwerken. Ook het afstellen van de zaaikit die bij de ortolan zat viel niet mee. En als je dan precies wilt zaaien bij je klanten kan je de APV erg goed afstellen. En weet je wat je doet
Mini-Loonbedrijf
Ah, zo. Goed en eenvoudig instellen zaaihoeveelheid wordt steeds belangrijker. Je krijgt idd steeds meer vraag naar verschillende zaden. Doorzaaier doet het goed op gazons en speelweides. Nog geen ervaring op paardeweides e.d.
johnnyboy
@Mini-Loonbedrijf Tja ik durfde er niet aan bij rumex en daarom nu vredo.
Mini-Loonbedrijf
Zaai je nu ook gazons ed met de AVP ipv met zaaimachine van Ortolan?
+2
johnnyboy
@Mini-Loonbedrijf alles met APV. Vol gooien afdraaien proef en zaaien. Vooral met grote velden en aangenomen werk erg prettig.
+1
Fast Eddy
@johnnyboy

Van de APV ga je geen spijt krijgen.
+1
johnnyboy
@Fast Eddy nee klopt. Al teveel
Plezier van gehad
Mini-Loonbedrijf
Johnny, gisteren foto van mijn doorzaaier geplaatst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland Boomer ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!