Op 20 mei de laatste ruggen gefreesd en op 21 mei vervolgens de spuitsporen even doorgetrokken met de kopeg. Viel al met al gelukkig allemaal mee met de regen. Moest ook nog een stukje gras zaaien dus vandaar dat de zaaimachine er nog op zit.. ;)

Valtra 6750

Op 20 mei de laatste ruggen gefreesd en op 21 mei vervolgens de spuitsporen even doorgetrokken met de kopeg. Viel al met al gelukkig allemaal mee met de regen. Moest ook nog een stukje gras zaaien dus vandaar dat de zaaimachine er nog op zit.. 😉

Reacties

+2
Pieter Buren
Waar ik soms werk moet alles nog gefreesd worden. En bij andere boeren in de buurt hetzelfde. Sommigen zijn nog niet eens klaar met poten.
bart99
@Pieter Buren Ja zit per regio ook nogal wat verschil in volgens mij. Meeste zit er hier wel in volgens mij maar ook meerdere percelen die nog gefreesd moeten worden. Gebeurt wel steeds meer in 1 werkgang zie je 😄
valmet6400power
Jullie planten die twee gangen in het spuitspoor helemaal niet dus? Vanwaar die keuze?
bart99
@valmet6400power Hoe bedoel je precies? 🤔 😁
PieterA
@valmet6400power Ik denk dat het stuk van de sloot tot het eerste spuitspoor (20m) even met de rotoreg achteruit gestoken word.
bart99
@PieterA Ah, wel op die manier dus. Inderdaad de kopakker over met de kopeg en het spuitspoor niet. Trek hem hier vanaf de groenstrook en aan de andere kant vanaf het kavelpad tot aan het spuitspoor, anders zit je met de rol op de ruggen.
valmet6400power
@PieterA
Je hebt helemaal gelijk!
huub
Poot je daar dan ook niet?
+1
stannetje96
Vorig jaar ook zo gedaan en nu maar gewoon er overheen gereden met de spuit. Vond het eigenlijk nog aardig vlak daarna. Denk dat ik het voorlopig maar zo laat
JD 6430 The Best
Gaan die aardappels niet verzuipen bij een beste bui zo? water kan geen kant op

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra 6750 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!