Foto van een Renault 1451-4 alleen de achtervelgjes moeten nog en wat kleine details dan is hij eindelijk gereed voor het werk.

Renault 1451-4

+1
Reinder renting
Foto van een Renault 1451-4 alleen de achtervelgjes moeten nog en wat kleine details dan is hij eindelijk gereed voor het werk.

Reacties

+4
manus
Sakkerjuh das gaaf
+5
Albert Peters
@manus dat vind ik ook prachtig
+2
JarnoDrenthe
Die staat erg mooi in de lak , zal ook mooi geluid produceren
+2
stijn-de-bock
@JarnoDrentheklinkt een beetje als een fendt.
+5
JarnoDrenthe
@stijn-de-bock met die pijp bedoel ik, de motor zal als een Fendt klinken inderdaad : )
+2
bert8210
@JarnoDrenthe zit gewoon een demper op hoor, zal wel standaard klinken
+1
a3vandiejen
Schitterend.
draaipiet
Prachtige geweldenaar
Ik zie wel vaker foto,s van een 1451 met de ene keer een lichende demper, en de andere keer een staande demper, wat is origineel?
+1
Reinder renting
@draaipiet ligt eraan. de oudere versies met de trappetjes van buizen gemaakt hebben een rechtopstaande demper deze een liggende.
draaipiet
@Reinder renting Oké dat wist ik niet. Ik heb heel wat uurtjes op verschillende Renaults gezeten, maar groter als de 1181 heb ik bij ons niet gezien. Het hield ongeveer bij 100 pk op (veenland)
+1
Albert Peters
@draaipiet onze vriend Boele was ook Renault fan dacht ik
+1
draaipiet
@Albert Peters Ja genoeg Renaults, onze vriend Boele bedoelde ik ook
+3
roscho
Die trekker ziet er heel mooi uit. Ik heb eens meegereden bij een loonwerker op een kleinere, ik dacht een 951-4. Op een of andere manier lijkt de bestuurder in deze trekkers altijd heel klein. Kan komen doordat de stoel laag zit of dat de bediening uitnodigt om voorover te gaan zitten. In ieder geval liep die trekker als een zonnetje, maar niet snel (25 km-bak).
+2
mf 35x
Prachtig 👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 1451-4 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!