Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 6140 TTV, van de week begonnen met groenvoeren met nieuwe Pottinger Alpha Motion Master frontmaaier, mooie compacte maaier, zit een stuk dichter op de trekker dan de o

Pottinger Alpha Motion

Grazy
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 6140 TTV, van de week begonnen met groenvoeren met nieuwe Pottinger Alpha Motion Master frontmaaier, mooie compacte maaier, zit een stuk dichter op de trekker dan de oude.

Reacties

+1
Fast Eddy
Mooi geheel zo.
+1
Grazy
@Fast Eddy Thanks!
+1
rickboer blija
Ziet er netjes uit, hoe breed is deze frontmaaier?
Grazy
+1
hummy
Nice
caseboy
Dat groenvoeren doen ze niet veel in amerika zeker?
+1
Grazy
@caseboy Nee, voor zover ik weet was ik de eerste in Wisconsin, er zijn er een paar meer nu die het doen. Al werd het hier vroeger wel meer gedaan maar dan met een flail chopper, een klepelmaaier die het gelijk de wagen in blaast.
+1
2850Johndeere6R
Mooi spul zo daar kun je wel mee voor de kraam langs komen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Pottinger Alpha Motion ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!