De familie Kwikstaart heeft een nieuwe woning gebouwd, precies tussen de koelventilator, net achter de radiator. Nu is de trekker een week of drie buiten gebruik. O, als ik die trekker toch eens per o

Schlüter Super E 6400 V

roscho
De familie Kwikstaart heeft een nieuwe woning gebouwd, precies tussen de koelventilator, net achter de radiator. Nu is de trekker een week of drie buiten gebruik. O, als ik die trekker toch eens per ongeluk had gestart....

Reacties

+3
Sojaboontje
Oh ja net als die onthoofde gier 😅
+3
draaipiet
Ja, en nu????
Gedwongen verhuizing voor de kwikstaart, of gedwongen pensioen voor de Schluter??
+1
roscho
@draaipiet Het scheelt dat het een hobbytrekker is, die heeft dus nu 3 weken vakantie.
+5
yoohan
Haha mooi is dat
Doet me denken aan de Deutz d40 vroeger op de kwekerij, die stond achterin de kas en werd alleen in de winter/herfst gebruikt met rooiwerk. In het voorjaar mochten we hem niet starten, want dan zat er ook altijd een vogel in te broeden. Dus die bleef dan altijd op z'n plekkie staan.
+1
roscho
@yoohan Ik heb ook al eens een merelnest gehad op mijn oude Ebro. Dat nest zat onder de cabine, op de achterbrug. Ik zag dat pas toen ik de trekker al gebruikt had. Trekker teruggezet en het broeden ging vrolijk door. Merelnesten halen we normaal gesproken weg als er nog niks in zit. Ze vreten ons te veel kersen op.
+1
Towaberg
Vogelnest met stijl 👌
+1
Fendt926Driver
Hier zat een duiven nest in de tripple maaier.
Die zijn tijdelijk wel even verhuist om te kunnen maaien
+1
roscho
@Fendt926Driver Je kunt moeilijk de loonwerker laten maaien omdat er een nest in je maaier zit, dat wordt wel erg schadelijk.
+1
roscho
Onvoorstelbaar wat die beestjes gegroeid zijn in 1 week. Zie bijgaande foto. Het zal niet lang meer duren, dan is de Schlüter weer bruikbaar.

(klik om te vergroten)

Wipstaartjes voor de radiator van de Schlüter
+1
draaipiet
@roscho Even de natuur zijn gang laten gaan in je trekker levert inderdaad mooie foto's op
Verwonder je zelf met deze familie
+2
roscho
De laatste ontwikkelingen: alle vier kwikstaartjes zijn uitgevlogen. We hebben het nest weggehaald, want we moesten de trekker verplaatsen. Maar mevrouw kwikstaart zat boos op de schuur te kwetteren, ze had het nest nog voor de tweede keer willen gebruiken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super E 6400 V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!