Foto van een Fendt 930 met een Heavy Harrow. Wordt gebruikt om stroresten van het graan te verdelen en onkruid een tik te geven. Hier had ik net een perceel van 50 hectare haver gedaan, welke wordt on

Fendt 930

MulderDeutz1
Foto van een Fendt 930 met een Heavy Harrow. Wordt gebruikt om stroresten van het graan te verdelen en onkruid een tik te geven. Hier had ik net een perceel van 50 hectare haver gedaan, welke wordt ondergezaaid met lucerne.

Reacties

Fendt926Driver
Mooie combi.
Ben je full time trekkerchauffeur /akkerbouwer of moet / mag je ook nog koeien melken?
MulderDeutz1
@Fendt926Driver Doe vooral het land- en machinewerk. Maar spring bij waar nodig, dat is soms ook tussen de koeien.
arjanvw
Stageplek?
MulderDeutz1
@arjanvw Werk, is wel mijn stageplek van 2017
arjanvw
@MulderDeutz1 oké, waar is dit? Je hoeft niet thuis mee te helpen?
MulderDeutz1
@arjanvw Alberta, nabij Lacombe en Ponoka. Nee, thuis een eenmansbedrijf. Ik heb vorig jaar mijn studie afgerond en vaders is gestopt met zijn neventak. Vaders red ermee thuis, broertje springt zo nu en dan bij.
arjanvw
@MulderDeutz1 Mooi dat het zo kan! Was het nog te doen om Canada in te komen? Mn buurjongen zou op stage naar Canada maar doordat de grenzen dicht zitten kan hij er niet heen.
+1
MulderDeutz1
@arjanvw Ja zeker, ook erg blij met deze kans. Heb een hele goede baas, die veel voor me heeft geregeld. Stages gaan vaak op een visum, maar die zijn inderdaad niet uitgegeven. Ik heb er ook 9 maand op gewacht, toen overgeschakeld op een (duurdere) werkvergunning. Omdat agrarisch een essentiële sector is, is alles toch nog gelukt.
+1
Fendt280S
Is die haver net gezaaid? En wanneer wordt er lucerne als onderzaai gezaaid?
+1
MulderDeutz1
@Fendt280S van dag op dag. De lucerne is er met net zo’n harrow bij tussen gezaaid. Daarna gerold.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 930 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!