Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 128 ff schoonmaken en weer door. Foto is geplaatst door sjonnies op 30-05-2021 om 10:08:13, met 10 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron 128

sjonnies
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 128 ff schoonmaken en weer door

Reacties

Mooie trekker.
marceldeutz
Had mijn oude 120 ook soms wel zo dicht zitten met pluisjes maar temperatuur liep niet van omhoog.
BvdD
@marceldeutz ik heb met een agrotron 85 wel eens gehad dat de temperatuur niet gek hoog was. Maar wel hoger dan normaal. Met als gevolg dat het expansie vaatje iets bol ging staan. En de koelvin er een gat in heeft gesneden. Dus maak hem tegenwoordig toch iets vaker schoon.ook voor hij echt warm is.
marceldeutz
@BvdD Ja dat is vervelend natuurlijk. Mijn 6165 ttv geeft bij zwaar werk een temperatuur aan
van 102 graden en dat is bij het streepje dat dan nog mag. Je kunt er dan niet naast gaan staan
van de hitte die hij dan afstraalt.
BvdD
@marceldeutz bevalt de 6165 goed?
Ik ben aan het kijken naar een nieuwe 6155.4 RCshift. Ben wel benieuwd naar je ervaring
sjonnies
@marceldeutz idd ze koelen goed hier volle bak moet tie aan sleuren komt lekker op temperatuur maar niet warm lopen
marceldeutz
@sjonnies Met deze flinke maai snede flink wat diesel verbrand. 33.8 liter per uur. Dat is ook max verbruik van mijn 6165 ttv
+1
sjonnies
@marceldeutz ik.heb net getankt 14 hec 3 stukken kleinste was 4 hec en gemiddeld 10 min rijden door de uiterwaarden gebeid heen met 1 uur reistijd en in totaal 5.5 uur weer thuis strak 140 liter toen zat de tank vol maaien liep alweer mooier dan gisteren minder vocht in gras en dag extra zo'n kun je merken
+1
marceldeutz
Het rijdt heel mooi zo'n ttv, en maar weinig duurder dan rc-shift. Had hiervoor een agrotron 120.
Cabine vering op lucht is echt aanrader. Wou hier ook zes cilinder weer hebben want was de oude ook. Het zicht naar voren is nu met deze grote motorkap wel stuk slechter op geworden dat is wel jammer.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 128 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!