Foto van een Massey Ferguson 7718, hier zaterdag ook maar begonnen met maaien. Zondag het laatste er af gemaaid en morgen gaat het de kuil in. (Vind dit zelf wel een mooie foto)

Massey Ferguson 7718

Marcsteffens6265
Foto van een Massey Ferguson 7718, hier zaterdag ook maar begonnen met maaien. Zondag het laatste er af gemaaid en morgen gaat het de kuil in.
(Vind dit zelf wel een mooie foto)

Reacties

arjanvw
Deze trekker hadden jullie toch in bruikleen? Kan je vast wel goed aan wennen!
Marcsteffens6265
@arjanvw nee deze niet. We hebben een 6465 bruikleen voor het helejaar en volgend jaar kopen. Alleen heeft die trekker nog geen fronthef en frontaftakas die is besteld maar de wachtijd is 8 weken. Dus als we maaien krijgen we een andere trekker en gaat de 6465 naar een ander als het druk is bij het mechanisatie bedrijf. Maar wennen aan deze trekker kan ik zeker wel alleen valt hij een beetje buiten ons buget voor een 2e trekker.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 7718 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!