Duinen met een vicon andex 394. Deze john deere lanz 310 laatst gekocht als opknapper. Even proberen wat ie in zijn mars heeft. Helaas is de duiner net te zwaar, hij krijgt hem bijna niet opgetild, mi

John Deere Lanz 310

Fritske1978
Duinen met een vicon andex 394.
Deze john deere lanz 310 laatst gekocht als opknapper. Even proberen wat ie in zijn mars heeft. Helaas is de duiner net te zwaar, hij krijgt hem bijna niet opgetild, misschien is de hydrauliekpomp ook wel op z'n eind.

Reacties

+1
john deere 7810
Zijn opzich wel leuke trekkers. misschien druk laten opmeten. kan zijn dat het tandwielpompje zn beste tijd heeft gehad.

let even goed op het waterverbruik. deze type's hebben nog wel eens last dat de bussen gaan lekken. met name als men in het verleden gewoon water heeft gebruikt ipv koelwater. en dan komt je koelwater bij in de motorolie.
Fritske1978
@john deere 7810 ik vond t ook wel een leuk trekkertje. Spatborden zijn slecht en motorkap zat vol deuken. Verder lijkt ie netjes en origineel. Water lekt ie volgens mij niet, de olie is pikzwart. Ik hoor de hydrauliekpomp flink janken als hij de vicon van bijna 500kg moet optillen. T zwaartepunt ligt wel ruim 2 meter achter de achteras, maar dat zou geen probleem mogen zijn.
Ik zal de druk eens een keer bij lmb laten meten. Hij hoeft nooit te werken, maar is wel leuk als ie t kan.
+1
john deere 7810
Ja spatborden is een bekend kwaaltje. houden zo met de olie. en koelwater op (blijven) doen.
naah zo'n harkje moet die eigenlijk wel doen. idd even laten opmeten
Towaberg
Harde stoel 😫
+1
Fritske1978
@Towaberg haha klopt, scherp gezien. nieuwe staat al op de bestellijst, dit is even voor nood.
+1
Towaberg
@Fritske1978 leuk trekkertje, hopelijk heb je er veel plezier mee. Ik had ooit een 510 die geëindigd is met versleten motor, maar wel veel plezier mee gehad!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Lanz 310 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!