Nieuw: Volvo FM X-Light 10x4 met extreem hoog laadvermogen voor de infra-sector Met de Volvo FM X-Light 10x4 wordt een nieuwe norm voor duurzaam werken in de bouw- en infrasector geïntroduceerd. De t

Volvo FMX 2nd gen

17 foto's van @Truckfan Nieuwsposter

Nieuw: Volvo FM X-Light 10x4 met extreem hoog laadvermogen voor de infra-sector


Met de Volvo FM X-Light 10x4 wordt een nieuwe norm voor duurzaam werken in de bouw- en infrasector geïntroduceerd. De truck combineert een extreem hoog laadvermogen van ruim 33 ton met de laagste CO2-belasting per ton/kilometer. De Volvo FM X-Light is een gezamenlijk project van Volvo Trucks-dealer LVS Trucks, Terberg Techniek en Gijsbertsen, dat de lichtgewicht, geïsoleerde kipperopbouw heeft ontwikkeld.


Een laag eigen gewicht (

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo FMX 2nd gen en hebben de trefwoorden terberg , persfoto en lvs geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!