Foto van een International 644 opknapper van een kennis, gezonde basis en leuke handige trekker.. Foto is geplaatst door Towaberg op 02-06-2021 om 10:05:06, met 9 reacties.

International 644

Towaberg
Foto van een International 644 opknapper van een kennis, gezonde basis en leuke handige trekker.

Reacties

+2
cyrus-van-gelder
Zit altijd wat werk aan natuurlijk. Zelf heb ik dat ook gedaan met een 644. Zijn idd leuke en handige trekkers. Van welk bouwjaar is deze?
+2
Towaberg
@cyrus-van-gelder het beste jaar! 77!
cyrus-van-gelder
@Towaberg succes met het opknappen. En veel plezier met je 644!
Towaberg
@cyrus-van-gelder deze is niet van mij😉
+1
cyrus-van-gelder
@Towaberg heb zelf wel een 644. Bouwjaar 1975
Towaberg
@cyrus-van-gelder eens een foto van plaatsen?
+1
cyrus-van-gelder
Dat wil.ik wel graag ja . Moet alleen zien uit te vinden hoe dat moet. Verder wel een mooi trekkertje hoor. Heb er behoorlijk werk van gehad. De lak moet nog even aangepakt worden, en dan de stickers er weer op. Dat worden dan de korte stickers, want die zaten er ook op origineel. Zal mijn vrouw vragen of ze weet hoe dat moet met die foto's. Ik kan best wel wat ,spatborden van m,n 644 heb ik zelf gemaakt. Maar met computers enzo ben ik een superkluns. Groet Cyrus
+1
cyrus-van-gelder
Ik heb wel foto's op de galerij van m,n mobiel. Nu nog zien hoe ik ze bij tractorfan krijg

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!